Προσφορές

ADVANCE - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΩΝ

vetdoc.gr advance dog veterinary diets

 Οι κλινικές δίαιτες - ειδικές τροφές σκύλων και γάτων της Advance, διαθέσιμες  στο pet shop στο κτηνιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη ( στα κτηνιατρεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης ). Οι κτηνίατροι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη για την περίπτωση του ζώου σας. 

Αναλυτικά θα τις δείτε εδώ

 

CARNILOVE - ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ - GRAIN FREE - ΣΚΥΛΟΥ

vetdoc.gr brit carnilove dog grain free holistic food

Η Carnilove είναι ολιστική - Grain Free τροφή σκύλου με υψηλή πρωτείνη

Η CARNILOVE περιέχει 70% κρέατα άγριου προέλευσης και 30% Φρούτα του Δάσους, λαχανικά και βότανα. Είναι Grain-free και potato free.
Η μεγάλη ποικιλία των προσεκτικά επιλεγμένων κρεάτων άγριου προέλευσης, όπως ταράνδος, πάπια, φασιανός, γαλοπούλα, αρνί, αγριογούρουνο και  σολομός, αντιστοιχούν στη σύνθεση της φυσικής λείας και εξασφαλίζουν την πρόσληψη των σημαντικών αμινοξέων.
Τα φρούτα του δάσους, τα λαχανικά, άγρια μούρα και τα βότανα είναι φυσικές πηγές σημαντικών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών
Η Carnilove είναι διαθέσιμη στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )
Αναλυτικά θα τις δείτε εδώ

EQUILIBRIO - ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΑΣ

vetdoc.gr equilibrio dog cat superpremium food

Οι Superpremium τροφές σκύλου και γάτας Equilibrio είναι διαθέσιμες με έκπτωση 13% στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )

Αναλυτικά θα τις βρείτε ( σκύλου ) εδώ και ( γάτας ) εδώ

 

FLEXI ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΚΥΛΟΥ

vetdoc.gr flexi vario Content

Η κορυφαία εταιρία κατασεκυής αυτόματων, επαναφερόμενων οδηγών, η Γερμανική Flexi έχει ανανεώσει ολοκληρωτικά τη γκάμα της.

Οι νέοι αυτόματοι οδηγοί σκύλου Vario και New Classic είναι διαθέσιμοι σε εξαιρετικές τιμές στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )

Αναλυτικά θα τους δείτε εδώ

MONGE - SPECIAL DOG EXCELLENCE - SUPERPREMIUM ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ

vetdoc.gr monge special doc excellence grain free

 

Η Monge επενδύει καθημερινά στον επαγγελματισμό, για την έρευνα και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της.
Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και την επικείμενη έναρξη του καινοτόμου εργοστάσιου ξηρών τροφών, η Monge θέλει να είναι η ιταλική εταιρεία αναφοράς για τις τροφές  σκύλων και  γάτων στη βιομηχανία τροφίμων.
Ήδη σήμερα, τα προϊόντα Monge έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στην αγορά, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στις φίρμες της να αυξάνουν σταθερά το μερίδιο τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών και την όρεξη των φίλων κατοικίδιων ζώων μας.
Η υπεροχή των προϊόντων προσωπικά εγγυάται την οικογένεια Monge, η οποία εμπλέκεται άμεσα σε κάθε πτυχή της εταιρικής ζωής.

Όλη η σειρά της Monge θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )

Διαθέσιμη Special Dog Excellence   -       Mini      τιμή €11,0 / 3Kg

                                                                 Medium τιμή €11,0/ 3Kg 

                                                                 Medium τιμή €36,0/ 12Kg

                                                                 Maxi      τιμή €11,0/ 3Kg

                                                                 Maxi      τιμή €36,0/ 12Kg

Αναλυτικά θα τις δείτε εδώ

                                                                 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd